Отдадени-Други

Отделен етаж в кв. Банишора

Отделен етаж, състоящ се от четири стаи и коридор, с достъп до покрива на сградата. Подходящ за офис и за живеене, особено за телекомуникационни, рекламни и мултимедийни компании. Сметките за ток и вода се заплащат отделно от месечната наемна цена.

Отделен етаж в кв. Банишора Read More »

Офис на ул. Хан Крум в гр. София

Частично обзаведен офис-апартамент в идеалния център на София, на ул. Хан Крум 32. Състои се от четири отделни стаи, хол, кухня и тоалетна. Подът е ламиниран, има отопление и климатик. В цената е включено едно място за паркиране в задната градина на сградата. Наемната цена е 500 EUR без ДДС.

Офис на ул. Хан Крум в гр. София Read More »

Офис 9 в кв. Банишора

Офис 9 се намира в административната сграда на Виваком и Български пощи на ул. Опълченска между бул. Сливница и бул. Мария Луиза. Офисът е напълно обзаведен и се състои от две еднакво големи стаи с ламиниран под и стени, боядисани в бяло. Изложение на север. Наемната цена е 150 EUR без ДДС, сметките се заплащат

Офис 9 в кв. Банишора Read More »

Офис 7 в кв. Банишора

Офис 7 се намира в административната сграда на Виваком и Български пощи на ул. Опълченска между бул. Сливница и бул. Мария Луиза. Офисът е частично обзаведен, с климатик, ламиниран под и стени, боядисани в бяло. Състои се от две стаи – малка и голяма. Изложение на югозапад. Наемната цена е 200 EUR без ДДС, сметките

Офис 7 в кв. Банишора Read More »

Офис 6 в кв. Банишора

Офис 6 се намира в административната сграда на Виваком и Български пощи на ул. Опълченска между бул. Сливница и бул. Мария Луиза. Офисът е частично обзаведен, с ламиниран под и стени, боядисани в бяло. Изложение на юг. Наемната цена е 100 EUR без ДДС, сметките се заплащат отделно.

Офис 6 в кв. Банишора Read More »

Офис 4 в кв. Банишора

Офис 4 се намира в административната сграда на Виваком и Български пощи на ул. Опълченска между бул. Сливница и бул. Мария Луиза. Офисът е с ламиниран под, стени, боядисани в бяло, и може да бъде обзаведен според предпочитанията на клиента. Изложение на юг. Наемната цена е 130 EUR без ДДС, сметките се заплащат отделно.

Офис 4 в кв. Банишора Read More »

Офис 3 в кв. Банишора

Офис 3 се намира в административната сграда на Виваком и Български пощи на ул. Опълченска между бул. Сливница и бул. Мария Луиза. Офисът с ламиниран под и стени, боядисани в бяло, и може да бъде обзаведен според предпочитанията на клиента. Изложение на юг. Наемната цена е 130 EUR без ДДС, сметките се заплащат отделно.

Офис 3 в кв. Банишора Read More »

Офис 2 в кв. Банишора

Офис 2 се намира в административната сграда на Виваком и Български пощи на ул. Опълченска между бул. Сливница и бул. Мария Луиза. Офисът е напълно обзаведен, с ламиниран под и стени, боядисани в бяло, и се състои от две съединени и преходни стаи, всяка от които има две работни места. Наемната цена е 90 EUR

Офис 2 в кв. Банишора Read More »

Офис 13 в кв. Банишора

Офис 13 се намира в административната сграда на Виваком и Български пощи на ул. Опълченска между бул. Сливница и бул. Мария Луиза. Офисът е частично обзаведен, има възможност за предоставяне на офис техника при поискване. Изложение на север. Наемната цена е 75 EUR без ДДС, сметките се заплащат отделно.

Офис 13 в кв. Банишора Read More »

Офис 12 в кв. Банишора

Офис 12 се намира в административната сграда на Виваком и Български пощи на ул. Опълченска между бул. Сливница и бул. Мария Луиза. Офисът е частично обзаведен, с ламиниран под и стени, боядисани в бяло. Изложение на север. Наемната цена е 90 EUR без ДДС, сметките се заплащат отделно. 

Офис 12 в кв. Банишора Read More »

Scroll to Top